Uitvaart Gent

Ben je op zoek naar iemand in de regio Gent die een begrafenis met plechtigheid kan verzorgen die ook vriendelijk is voor je portemonnee? Of wil je – los van financiële redenen – een begrafenisplechtigheid in alle soberheid en eenvoud op vraag van de overledene? Basisuitvaart verzorgt plechtigheden en begrafenissen die focussen op de essentie.

Door een standaard pakket aan te bieden voor een begrafenis met plechtigheid in de regio Gent, creëren we de mogelijkheid om zonder poespas, maar met veel respect en ruimte voor persoonlijke inbreng afscheid te nemen. Basisuitvaart neemt alle noodzakelijke administratie die met een begrafenis gepaard gaat voor zijn rekening. Er wordt vooraf duidelijk telefonisch of online met je afgesproken welke diensten allemaal zijn inbegrepen. Zo weet je steeds waar je aan toe bent en kan je energie gaan naar waar het nodig is, in alle sereniteit afscheid nemen van een dierbare.

Om het persoonlijke karakter te benadrukken kiezen we er standaard voor om voor de lijkkist tijdens de plechtigheid geen dragers te voorzien. De symbolische waarde van het zelf dragen van de kist is onmiskenbaar en werkt louterend.

De keuze voor een erg zuivere ceremonie, van alle franjes ontdaan, brengt je in contact met de essentie van wat een begrafenisplechtigheid hoort te zijn: een waardig afscheid.

Niet voor niets kiest een steeds groter wordende groep mensen voor deze vorm van afscheid. Niet zelden illustreert het de manier waarop de overledene in het leven stond en is het net daarom zo waardevol.

Dat waardevol niet noodzakelijk duur hoeft te zijn, is te zien aan onze basisprijs. Je hebt al een begrafenis met plechtigheid in de regio Gent vanaf € 980.

Meer informatie

Wens je meer informatie over een uitvaart te Gent? Neem contact op via ons contactformulier.