Budget Begrafenis

Ben je op zoek naar de meest budgetvriendelijke manier om afscheid te nemen van een dierbare? Heeft de overledene aangegeven zonder poespas begraven te willen worden? Of kies je bewust voor de absolute basis vanuit een persoonlijke overtuiging of noodzaak?

Als je kiest voor een budget begrafenis, kies je voor een basispakket. Dat is er al vanaf € 755. Een begrafenisonderneming met jarenlange ervaring zorgt er voor dat je in alle sereniteit kan rouwen en dat aan alle vereisten voor een waardige, respectvolle begrafenis wordt voldaan.

Bij een budget begrafenis hoort geen plechtigheid. De begrafenis wordt herleid tot haar meest essentiële vorm: het begraven. Uiteraard voorziet dit pakket in elementaire zaken als het vervullen van de administratieve formaliteiten, het voorzien van een basis model lijkkist en een lijkwagen met chauffeur. Zoals bij al onze diensten kan ook dit pakket op maat worden uitgebreid. Zo kan je alsnog zorgen voor een meer persoonlijke toets waar nodig.

Bij een budget begrafenis voorzie je zelf dragers voor de lijkkist. Deze persoonlijke betrokkenheid is erg symbolisch en waardevol.

Het aanbieden van een budget begrafenis voorziet in de behoefte van een groeiend aantal mensen dat er bewust voor kiest om ontdaan van alle franje te worden begraven. Het is een persoonlijke keuze, die respect verdient. Een weloverwogen voorkeur voor discretie en eenvoud is een moedige stap. Het aanbieden van een aangepaste dienstverlening is dan ook erg belangrijk. Het is onze vorm van respect voor de wens van de overledene. Bovendien zorgen onze transparante pakketten ervoor dat je niet verdwaalt in een web aan keuzemogelijkheden en opties. We houden het bewust eenvoudig. Het gaat tenslotte om de essentie.

Meer informatie

Wil je graag meer info over een budget begrafenis? Bekijk dan hier de mogelijkheden of neem contact op.