Begrafenis Gent

Wie een begrafenis moet regelen in de regio Gent en daarbij graag kiest voor een eenvoudig afscheid zonder plechtigheid, kan terecht bij Basisuitvaart. Om aan de wens van een groter wordende groep mensen te voldoen, voorzien wij een dienstverlening die een basispakket voor een begrafenis aanbiedt. Alles kan vooraf worden geregeld en besproken, online of telefonisch. Je weet dus perfect welke diensten je krijgt en voor welke prijs.

En, erg belangrijk, je krijgt een pakket dat volledig in overeenstemming is met je behoefte aan een sobere begrafenis zonder franjes. De uitvoering wordt verzorgd door professionele begrafenisondernemers met jarenlange ervaring die een respectvol afscheid garanderen.

Waardig afscheid nemen zonder plechtigheid in de regio Gent kan bij Basisuitvaart voor een absolute bodemprijs, vanaf € 755. Daarbij geniet je van alle essentiële diensten die bij een begrafenis horen. Extra's die de factuur nodeloos hoog maken of de aandacht van de essentie afleiden worden bewust achterwege gelaten.

Zo zorgt u zelf voor dragers voor de kist tijdens de begrafenis. Zoiets drukt niet alleen de kosten, maar accentueert de persoonlijke betrokkenheid en heeft een enorm symbolische kracht.

Een groot deel van de bevolking wil de roep naar eenvoud graag doorgetrokken zien bij overlijden. Met het basispakket voor begrafenissen willen we voor de regio Gent een alternatief bieden op de bestaande mogelijkheden die begrafenisondernemers gewoontegetrouw aanbieden. Door een transparante prijsstelling en een constante kwaliteit aan te bieden, laten we zien dat deze formule een waardige keuze biedt voor wie het graag wat serener wil aanpakken.

Sober betekent niet dat er moet gebroken worden met tradities, die worden gerespecteerd, maar uitgevoerd in een gepuurde versie waarin het afscheid van de dierbare centraal staat.

Je vindt meer details over begrafenissen zonder plechtigheid in de regio Gent op deze pagina.