Goedkope begrafenis

Een begrafenis zonder franje, maar met een plechtigheid waar ruimte is voor een persoonlijk afscheid is erg waardevol. Soberheid herleidt het afscheid nemen tot de essentie. Steeds vaker kiezen mensen bewust voor deze vorm van uitvaart.

De ervaring leert ons dat het bewust kiezen voor een sobere plechtigheid het persoonlijke karakter blijkt te versterken. Zo gaan wij er standaard van uit dat je zelf dragers voor de kist voorziet. Dit verhoogt de betrokkenheid en is bijzonder symbolisch. Op die manier wordt de overledene persoonlijk door dierbaren begeleid tijdens het afscheid. Ook de familie ziet dit gebaar als een betekenisvol eerbetoon.

Het kernwoord is eenvoud, oog hebben voor de kern van de zaak, met respect voor de overledene en de tradities en zo - tijdens een serene ceremonie - vaarwel zeggen.

Een goedkope begrafenis met plechtigheid kan al vanaf € 980. Daarvoor krijg je de begeleiding van vakmensen met jarenlange ervaring die je een welomlijnd dienstenpakket aanbieden dat, indien gewenst, op maat kan worden uitgebreid. Je weet vooraf exact wat je krijgt en wat de kostprijs is.

Deze gestructureerde aanpak maakt het makkelijker om keuzes te maken op aangrijpende momenten. Zo wordt het regelen van een begrafenis geen slopende procedure en heb je meer ruimte om je naar aanloop van het definitieve afscheid emotioneel voor te bereiden en tijd te nemen voor je persoonlijke verwerking van het gebeuren.

Een goedkope begrafenis is een positieve, bewuste keuze voor sereniteit. Afscheid nemen met respect voor de overledene, vrienden en familie en de passende geplogenheden hoeft geen fortuin te kosten. Het kan ook sober en puur en toch vol liefde. Ontdek onze diensten voor een goedkope begrafenis met plechtigheid op deze website.