Crematie Gent

Basisuitvaart verzorgt voor de regio Gent budgetvriendelijke crematies met of zonder plechtigheid vanaf € 1.360. Wie voor een crematie kiest, kiest als vanzelfsprekend meestal voor een iets soberder aanpak.

Maar ook hier zien we een evolutie waarbij mensen hun wens uitdrukken om het afscheid in een zo puur mogelijk kader te laten plaatsvinden. De symboliek van de eenvoud wordt hoe langer hoe belangrijker. Dat wil men ook graag tot uiting laten komen bij een afscheidsplechtigheid. Door alles tot de essentie te herleiden, creëer je extra ruimte voor een bewust afscheid met een erg persoonlijk karakter.

Daarom biedt Basisuitvaart nu de mogelijkheid om te kiezen uit 2 standaard crematiediensten, waarvan één met plechtigheid. Een begrafenisondernemer met jarenlange ervaring zal alle nodige formaliteiten voor je verzorgen en je bijstaan met het respect en het vakmanschap dat je verdient. Uiteraard kan je indien gewenst de basisdiensten op maat uitbreiden voor een nog persoonlijker toets. Onze prijzen zijn erg transparant en je wordt online of telefonisch begeleid bij het maken van de juiste keuzes, zodat je geen kostbare tijd verliest met moeilijke keuzes op emotioneel zware momenten.

Alles staat in het teken van jouw rouwproces en afscheid nemen, want dat is wat echt belangrijk is.

Crematies in de regio Gent vinden plaats in het crematorium van Lochristi. Dat is ook zo voor de crematies die door Basisuitvaart worden verzorgd. Als je kiest voor een crematie met plechtigheid, vindt die plaats in de aula van het crematorium. Deze ruimte is sober en stijlvol en uitermate passend voor een afscheid in eenvoud.

Wens je meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de crematies verzorgd door Basisuitvaart? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier!